Lépjen kapcsolatba velünk

TEL: + 86-533-2171222

FAX: + 86-533-2171222

Mob: +8618753366306

E-mail:zhangzengwei@cnpowercable.cn

Add:No. Keleti 2. Zhangdian kerület Zibo város Shandong P.R. China

Haza > Hírek > Tartalom
Erős korróziós ellenállás antenna kábel Oct 16, 2017


Légvezetékek közé tartozik, a következő típusok és modellek:

1, használata acél mag alumínium rekedt karmester Xlpe szigetelésű légi szigetelés kábel (modell JKLGYJ-1, 1 X 10/2), állandó rúd távolság lehet a 20 métert, a 75A, rezsi kábel JKLGYJ - 11 X 10/2 hosszú távú megengedhető áramlását úgy távolság távoli vonal elvesztés, de elég. Megjegyzés: Ha látni a helyi tápfeszültség nem magas, ha viszonylag alacsony, JKLGYJ-1, 1 X 16/3 (referencia terhelés 100A), elsősorban figyelembe véve a vonal elvesztés-ból alumínium magtok sor nagyobb használatát fontolóra venni.

2, ne használjon vezeték, cső kopás nem kedvez a hűtés. Közvetlenül a VLV, 3 x 10 + 1 x 6 vagy VLV, 0,6/tht 1kv, 3 x 16 + 1 x 10-típusú alumínium karmester PVC szigetelésű, és burkolatú tápkábel, drótkötél, kábel horgok, vagy drótkötél szigetelt vezeték lehet kötni. VLV, 3 x 10 + 1 x 6 referencia terhelés áramlás 40A, VLV, 0,6/tht 1kv, rezsi kábel 3 x 16 + 1 x 10 referenciateher 54A. A két alumínium mag kábel ára nem túl drága, alapvetően hasonló.

Rezsi kábel utal, hogy a nagyfeszültségű távvezeték, melyik van emelt a sín-ban villamosított vasúti, amelyet az áramszedő cikk-cakk vonalat. Felsővezeték fő keret a vasútvonal villamosítási projekt, rezsi kábel és egy speciális formája az átviteli vonal, amely mentén a vasúti vonalak villamos mozdony. Kapcsolat felfüggesztését, támogató eszköz, helymeghatározó eszköz, a rezsi kábel pillér és az alapítvány része áll.

Antenna kábel alumínium szív és réz szív kétféle van. Az elosztóhálózat, az alkalmazás alumínium szív az, mert az alumínium viszonylag könnyű, és a költség viszonylag olcsó, a vonal kapcsolattal és támogatással részei az alacsony követelmények, párosított-val a eredeti elosztási sort a acél mag alumínium vezeték, kábel rezsi alumínium szív vonal megkönnyítése érdekében az eredeti hálózati kapcsolat kiválasztása. A tényleges használat is kijelöli az alumínium szív vonal több. A vezető a transzformátor és a kapcsoló berendezés elsősorban a réz szív vonal.

Szigetelő anyag: az antennazsinóron szigetelő védő réteg vastag szigetelés (3,4 mm) és a vékony szigetelés (2,5 mm) kétféle rendelkezik. A vastag szigetelés művelet lehetővé teszi, hogy a gyakori kapcsolat a fák, rezsi kábel és vékony szigetelés megengedett csak rövid kapcsolat a fák. A szigetelő védőréteggel térhálósított polietilén és könnyű polietilén oszlik, és a XLPE hőszigetelés jobb.

Fő jellegét meghatározza-ból antenna kábel

Jó hőszigetelés. Rezsi kábel miatt egy réteg szigetelő réteg, hőszigetelés, mint a csupasz huzal superior, csökkentheti a vonal között a távolság, kábel rezsi csökkentése érdekében a vonal támogatás részek szigetelése, javítása áramkör sor számát.

Jó korrózió teljesítmény. Antennakábelen keresztül lehetséges a külső réteg a szigetelés miatt, kisebb, mint a csupasz drót oxidációs korróziónak, erős korrózióvédelem, rezsi kábel foka terjed ki a vonal üzemi élettartama.

Elleni külső károsodás, fák, repülő hatásainak csökkentése, fém, film- és por- és más külső tényezők, a fázis, rövidzárlat és a földelő balesetek csökkentésére.

Szilárdsági követelmények teljesítéséhez. Annak ellenére, hogy a szigetelt karmester kevesebb acél szív, de kitartás, a mechanikai szilárdság az egész drót ér a stressz tervezési követelmények.