Lépjen kapcsolatba velünk

TEL: + 86-533-2171222

FAX: + 86-533-2171222

Mob: +8618753366306

E-mail:zhangzengwei@cnpowercable.cn

Add:No. Keleti 2. Zhangdian kerület Zibo város Shandong P.R. China

Haza > Hírek > Tartalom
Rezsi kábel hőszigetelés Sep 19, 2017

Légvezetékek közé tartozik, a következő típusok és modellek:

1, acél mag alumínium huzal karmester térhálósított polietilén felhasználásának szigetelt rezsi szigetelt kábel (modell JKLGYJ-1, 1 X 10 / 2), pole távolság lehet a 20 métert, JKLGYJ - 11 X 10 / 2 hosszú távú megengedhető kapacitása 75A, úgy távol van a sor, de elég . Figyelni, hogy a helyi tápfeszültség nem magas, ha viszonylag alacsony, hogy a használata a JKLGYJ-1, 1 X 16 / 3 (referencia terhelés 100A), írásvetítő kábel a fő szempont az alumínium vezetékes vonal veszteség nagyobb.

2 ne használjon vezetékes piercing, cső nem elősegíti a hő. Közvetlen VLV, 3 X 10 + 1 X 6 vagy VLV, 0,6 / tht 1kV, 3 X 16 + 1 X 10 alumínium mag PVC szigetelt és mártott tápkábel, függőleges rúd húzza drótkötél, kábel akasztóval, vagy szigetelt vezetékkel kapcsolódik a Drótkötél-kapocs lehet a VLV, 3 X 10 + 1 X 6-os referencia-40A teherbírás , VLV, 0,6 / tht 1kV, 3 X 16 + 1 X 10 referencia terhelés 54A. Rezsi kábel két alumínium mag kábel árak, amelyek nem túl drága, majdnem alapvetően ugyanaz.

Rezsi kábel utal, hogy a felsővezeték a villamosított vasútvonal, a vasúti töltés mentén több, mint a "cikk-cakk" alakú emelt az áramszedő áramlásának nagyfeszültségű távvezetékek. Rezsi kábel a felsővezeték a fő tartószerkezetét a vasúti villamosítási projekt, amely egy speciális fajtája a távvezeték, hogy powered by villamos mozdonyok a vasútvonal mentén. Amely kapcsolattartó felfüggesztése, rezsi kábel támogató eszköz, helymeghatározó eszköz, pillér és az Alapítvány több részből áll.

A rezsi kábel felépítése

Karmester menet: alumínium és réz általános kábel két szív. A terjesztési hálózat alumínium alkalmazásának több, mert az alumínium viszonylag könnyű, és viszonylag olcsó ára, a követelmények az összekötő vonal alkatrészek és támogatás darab, rezsi kábel párosul az eredeti felosztást vonal acél alumínium szív elsősorban, válassza az alumínium szív vonal megkönnyítése érdekében az eredeti hálózati kapcsolata. Rezsi kábel a többfunkciós alumínium magtok sor tényleges felhasználása. Rézből készült belső ér vonal van főleg mint egy transzformátor és a kapcsoló berendezés idézett kedvezmény a futószalag.

Szigetelő anyag: rezsi kábel szigetelése védelmi réteg vastag szigetelés (3,4 mm) és a vékony szigetelés (2,5 mm) két. Vastag szigetelés a művelet lehetővé teszi a gyakori kapcsolat a fák fölött kábel vékony szigetelés csak lehetővé tette a kapcsolatot a fák, egy rövid ideig. Szigetelés védelmi réteget térhálósított polietilén és könnyű polietilén oszlik, XLPE hőszigetelés több kiváló.

A fő jellegét meghatározza-ból légvezetékek

Hőszigetelés is jó. Rezsi kábel miatt több réteg szigetelés, hőszigetelés, mint a csupasz huzal superior, csökkentheti a sorok közötti távolság fölött kábel csökkenti a szigetelési követelmények a vonal támogatás javítása áramkörök száma a pole, állítsa be az áramkör.

Jó korrózióvédelem. Rezsi kábel miatt a külső réteg a szigetelő réteg, mint a csupasz drót oxidáció, korrózió, korrózióállóság foka erős, rezsi kábel is élettartamának szolgáltatás a vonal.

Anti külső sérülés, csökkenti a fák, repülő tárgy, fém, film- és por- és egyéb külső tényezők, hogy csökkentse a fázis rövidzárlat és földelő baleset.

Szilárdsági követelmények teljesítéséhez. Szigetelt vezeték, kábel rezsi, bár kevésbé acél szíve, kemény, de úgy, hogy a mechanikai szilárdság, a teljes drót, hogy megfeleljen a stressz tervezési követelmények.