Lépjen kapcsolatba velünk

TEL: + 86-533-2171222

FAX: + 86-533-2171222

Mob: +8618753366306

E-mail:zhangzengwei@cnpowercable.cn

Add:No. Keleti 2. Zhangdian kerület Zibo város Shandong P.R. China

Haza > Hírek > Tartalom
A széles körű alkalmazások rezsi kábel Jul 13, 2017

Felsővezeték általában osztva alacsony nyomású, és nagynyomású két, alacsony feszültségű felsővezeték általában négy, volt egy cikk-cakk elrendezése, a magas nyomású három, volt a megállapodás rántás-alakú, a torony kell magasfeszültségű vezetékek, alacsony feszültségű vonalak általában használják a bőr vonal, és most ritkán használják, helyébe a kábelek, magas feszültségű vonalak csupasz vezetékek, a mag a vezetéket, alumínium, közismert nevén ACSR megjelenésének. Rezsi kábel néven a kábel, nem hívott felsővezeték.

Felsővezeték, szó szerint érteni az a keret, a levegőben, a drót. A kábel a pólus nem lehet egy felsővezeték, ez csak a költségek megállapításáról szóló kábel. Kábel általános felső magasvezetékek találhatók csupasz vezetékek (nincs szigetelés kívül). 10kV és fent a felsővezeték három (nevében A, B, C három fázisú), ha 6, akkor az általános dupla vissza. 380V magasvezetékek találhatók általában négy, nevében A, B, C három fázisú, plusz egy N-sor (vagy nulla vonal)

Felsővezeték az a torony, a cement torony torony a levegőben, a drót, általában csupasz huzal. Felsővezeték alacsony költségű, de a megszállt területen nagy, rezsi kábel a jelenlegi fő sortípust. Felsővezeték a vezeték, villám vonalak, tornyok, szigetelők, szerelvények és más összetevői a drót: átviteli vonalak villám: a villám a földbe, hogy megvédje az elektromos vezetékek a villám torony: drót és a villám szigetelők védelem: a vezetékes és a torony között a szigetelő szerelvények: támogatását, összeköt, huzalok és rudak villám védelme, összeköt és védelmét szigetelők.

A általában a magas feszültségű vonalak segítségével légvezetékek, magas feszültségű vonalak, mert a talaj nagyon magas, ezért a költségek csökkentése érdekében és a választás a csupasz drót, ha ez a föld vagy az épület nagyon közel van az ügy, ki kell választania a szigetelés kábel. Nagyfeszültségű vezeték a magas feszültségű, rezsi kábel a jelenlegi, nagyon nagy, hő, könnyű égeti szigetelés, és még a bontás szigetelés. Magas nyomás alatt néhány eredeti szigetelő anyagok, mint a gumi, műanyag, száraz fa, stb lesz egy karmester nem engedheti meg szigetelés.

Még a csomagolás a sort nagyfeszültségű szigetelés, rezsi kábel esetén kell költeni több pénzt, elpusztít pénz és dolgokat. Nagyfeszültségű vezeték felület nem tartalmaz szigetelés, tedd a magas toronyban, ez lehet az oka a kapcsolatot a torony és a szivárgás. Annak érdekében, hogy megakadályozzák ezt a jelenséget, magas feszültségű vezeték mindig lóg jó szigetelés alatt a porcelán, hosszú karakterláncot úgy, hogy a magas feszültségű vonalak és szigetelés-torony. Nagyfeszültségű felsővezeték általában egy csoport három, ez azt jelenti, hogy mi gyakran mondják, hogy a három fázisú vonal. Kisfeszültségű erősáramú vezetéket közvetlenül használt szigetelt egyerű kábel, nem csupasz huzal, mert több, mint egy nulla vonalhoz, így négy.

Rezsi AC kábel névleges feszültség 1-10KV villamosenergia-szállítási és -elosztási rendszer, a tht 1KV GB12527-90 és a GB1179-83-as standard 10KV GB14049-93 és GB1179-83-as szabvány.

Rezsi kábel lóg fölött kábel tételek és önhordó rezsi kábel vannak osztva.

Felfüggesztés rezsi kábel vonal megállapításáról szóló tartalmazza: lóg kiválasztása, telepítése lóg a rétegelt lemez, lógó line, line kapcsolat, lógó megállapításáról (halott feje) a végén csinál, húzza a függő vonal és így tovább.

Alkus műanyag kábel lóg erekció előre csatolt horog módszer, mozog a csiga él edge módszer, lóg fölött kábel beállítása a csiga vontatási módszer és az autó vontatási csiga ellátás módszer.

Önhordó rezsi kábel vonalak, nem kell egy másik sor lóg és függő kábel horog, de kell vasaljuk önhordó különleges, mindaddig, amíg a telepítés a görbe rétegelt lemez eszköz is feküdt a kábelt, és húzza a self - terminál.

Magában foglalja a rezsi kábel kábel karmester, egy pajzs és a karmester szigetelő réteg, a réteg, amely alumíniumfóliából rendezett a kábel külső, a karmester, szigetelő réteg a réteg, amely alumíniumfóliából kívül rendezett, és a kábel karmester áll rendelkezésre egy erősítő mag rezsi kábel egy erősítő réteg rendezett a kábel karmester és a réteg, amely alumíniumfóliából egy rugalmas réteg között rendezett között az erősítő és a kábel-karmester. Az erősítő kábel és az erősítő réteg növelheti a szakítószilárdság, a kábel az antennazsinóron írva a használati minta, és a rugalmas réteg megakadályozza a kihúzás a kábel karmester; Ez birtokol alacsony költség, egyszerű szerkezet és a széles körű előnyeit.