Lépjen kapcsolatba velünk

TEL: + 86-533-2171222

FAX: + 86-533-2171222

Mob: +8618753366306

E-mail:zhangzengwei@cnpowercable.cn

Add:No. Keleti 2. Zhangdian kerület Zibo város Shandong P.R. China

Haza > Hírek > Tartalom
A középfeszültségű elektromos kábel biztonsági Oct 16, 2017


Középfeszültségű tápkábel utal 35.000 kv és középfeszültségű elektromos kábel alatt.

Középfeszültségű tápkábel használatos alap- és elosztóhálózat, elektromos kábel, középfeszültségű tápkábel általánosan használt városi földalatti villamosenergia-hálózatok, közepes feszültségű elektromos kábel áramfejlesztő vonalak, ipari és bányászati belső erő kínálat és az átviteli vonalak alatt a folyó. A villamosenergia-vezetékek kábelek arányának növelése.

A középfeszültségű tápkábel nem használatos a továbbító és elosztó nagy teljesítményű elektromos áram a villamosenergia-rendszer, beleértve a 1-500kv, és a fenti feszültség fokozat, közepes feszültségű elektromos kábel gerincét mindenféle szigetelt középfeszültségű power kábel termék kábel.

A középfeszültségű tápkábel magában foglalja, a kábel maggal, egy belső fele vezető réteg, amely alumíniumfóliából, egy szigetelő réteg, egy külső fél vezető réteg, amely alumíniumfóliából, egy fém rétegből és egy külső köpeny rétegből rendezett sorrendben belülről a külső árnyékolás xlpe a kábel maggal és egy alumínium ötvözet karmester. A karmester a használati minta fogad el az alumínium karmester, a szakítószilárdság ≥100mpa, az alumínium vezető, közepes feszültségű elektromos kábel törés nyúlás arány ≥12 %, az alumínium ötvözet anyagi ≥61 % IIER, a teljesítmény, a vezetőképesség az alumínium ötvözet karmester is felülmúlja a hagyományos elektromos alumínium kábel karmester, a hajlító a teljesítmény, mechanikai tulajdonságok, biztonsági teljesítmény, korróziógátló teljesítmény, közepes feszültség tápkábel a csatlakozási teljesítmény különösen kiemelkedő a kábel élettartamát nagyban javítja.

A gyors fejlődés, a modernizáció élet városi és vidéki villamosenergia-hálózatok folyamatosan frissülnek, és az alkalmazás tápkábeleket az elosztóhálózatok növekszik. Egy időben a sokféleség, a környezet és a diverzifikáció a pályázati rendszer, hogy a középfeszültségű erő kábel fajta. Ebben a könyvben közepes feszültség tápkábel egy durva összefoglaló a belföldi nyomás kábel a felhasználó használatának megkönnyítésére folyamat pontosabb kijelölési kábel fajták. 1 feszültség osztály a középfeszültségű elektromos kábel van osztva 3. $number kV-os, a $number kv, a $number kv, 8,7/10 kV-os, 8,7/15 kV-os, 12/20 kV-os, 18/30 kV-os, 21/35 kV-os és 26/35 kV-os. melyik $number a kv és $number kv, 8,7/10 kV-os és 8,7/15 kV-os kábelhálózat gyártási folyamat és a teljesítmény követelmények ugyanazok, közepes feszültségű elektromos kábel, de a villamosenergia-rendszer alkalmazása nem ugyanaz. $number kv és 8,7/10 kV-os kábelhálózat elsősorban az a., b. osztályú rendszer-val magasabb biztonsági tényező, $number kv és 8,7/15 kV-os kábelhálózat használatos C osztályú rendszer-val alacsony biztonsági tényező.

Középfeszültségű tápkábelt a rendszer biztonsága érdekében középfeszültségű tápkábelt az építési folyamat jellemzi a magas feszültségű, árnyékolás, hosszú sora, a rossz oldalon környezet és a kiváló követelmények és megállapításáról szóló figyelmet igénylő ügyekben, telepítése, és az építési folyamat földelő be részletesen. A kábel építése személyzeti és igazgatási személyzet kell a speciális megvalósítása és alapvető készség, hogy a kábel fektetése, a részlet, közepes feszültségű elektromos kábel a földelés, és így tovább a munka okozza a kellő figyelmet, a standard a művelet, a terv építőipari, elkerülheti a hibát a nemzedék.

A középfeszültségű tápkábel áll egy karmester (1), a karmester (1), egy három rétegű polietilén Extrudáló ötréteges karmester árnyékolás réteg (2), szigetelő réteg (3) és a szigetelő réteg pajzs (4), a szigetelő árnyékolás réteg (4) külső csomagoláson réz szalagot, árnyékolás réteg (5), réz szalag árnyékolás réteg (5) külső extrudálással köpeny (6). Miután a fent említett technikai rendszer elfogadása, a találmány olyan jellemzői vannak hosszú távú hőmérsékleti ellenállás, a sugárzásnak ellenállás és a merítés teljesítményét DBA és DBA öregedés.