Lépjen kapcsolatba velünk

TEL: + 86-533-2171222

FAX: + 86-533-2171222

Mob: +8618753366306

E-mail:zhangzengwei@cnpowercable.cn

Add:No. Keleti 2. Zhangdian kerület Zibo város Shandong P.R. China

Haza > Hírek > Tartalom
Középfeszültségű tápkábel nem biztonságos és megbízható Jul 13, 2017


Középfeszültségű tápkábel főként által a karmester, szigetelés, külső köpeny és egyéb összetevők. Ez a termék alkalmas AC 50Hz, névleges feszültség 12 / 20kV-os elosztó hálózat vagy ipari létesítmények kijavítható a mechanikai stressz alkalommal alkalmazása. Elsősorban a városi építési területe a földalatti villamosenergia-hálózat, haj, alállomás (a) vezet a vonal, közepes feszültség erő kábel-szállítási és -elosztási célokra.

Középfeszültségű tápkábele 35 kV-os és alatt a középfeszültségű tápkábel.

Középfeszültségű kábelek osztható közepes és az alacsony feszültség középfeszültségű kábelek (35 kV-os és az alábbi), Nagyfeszültségű kábel (110 kV vagy annál nagyobb), Nagyfeszültségű kábel (275 – 800 kV) és UHV kábelek (1000 Kilovolt felett).

Középfeszültségű tápkábel használatos átadására és terjesztésére tápkábel, középfeszültségű tápkábel általánosan használt városi földalatti villamosenergia-hálózat, erőmű vezet vonalak, ipari és bányászati vállalatok és a folyón a tápenergia-ellátás víz átviteli vonal. Az elektromos vezetékek közepes feszültségű elektromos kábel kábel aránya fokozatosan növekszik.

Középfeszültségű tápkábele a fő vonal a teljesítmény rendszerben használt átadására és terjesztésére nagy teljesítményű power kábel termékek, beleértve 1-500KV, és különböző feszültség szintek felett, mindenféle szigetelt középfeszültségű erő kábel.

A középfeszültségű tápkábel kapcsolódik a kábel technológiai területen, közepes feszültségű elektromos kábel, amely magában foglalja a kábel maggal, egy töltés réteg, és egy külső köpeny, a kábel maggal áll, egy vagy három szigetelt mag, a hőszigetelő mag áll egy karmester , A karmester pajzs réteg, egy szigetelő réteg, egy szigetelő pajzs réteg és egy fém pajzs-réteg, melyben árnyékolás réteg karmester áll egy félig vezető karmester, árnyékolás gumiból készült; a szigetelő réteg középfeszültségű halogénmentes acetilén gumi szigetelő anyagból áll, és említett szigetelő pajzs réteg áll félig vezetőképes szigetelő árnyékolás gumiból készült; említett karmester pajzs réteg, szigetelő réteg és a hőszigetelő réteg pajzs koextrudált és extrudált a karmester. A használati minta mint gyulladásgátló, korrózióvédelem, közepes feszültségű elektromos kábel sugárzásnak ellenállás, aging ellenállás és nagy dielectricity, kiváló teljesítmény és a biztonságos és megbízható, a harmadik generációs erõs felhasználásra környezetben atomerőmű, és nagyban javítja a kábel élettartamát.