Lépjen kapcsolatba velünk

TEL: + 86-533-2171222

FAX: + 86-533-2171222

Mob: +8618753366306

E-mail:zhangzengwei@cnpowercable.cn

Add:No. Keleti 2. Zhangdian kerület Zibo város Shandong P.R. China

Haza > Hírek > Tartalom
Karbantartás-alacsony - feszültség tápkábelek Jun 02, 2017

Alacsony voltos elektromos kábel és a szigetelt vezetékkel mag anyaga: általánosan használt a jó vezető acél, ötvözött alumínium, alumínium, réz és egyéb fém anyagok, ezüst, értékes nemesfém használ külön vezetéken. Kábelek és vezetékek többnyire csinálni a magtok sor réz, alumínium, alumínium ötvözet. (2) a kábeleket és a szigetelt vezetékkel szigetelő anyagok: az általános használatra, a kábel papír, gumi, műanyag PVC, polietilén műanyag, térhálós polietilén. Hálózati kábelek és vezetékek szigetelő anyagok határozzák meg a legnagyobb megengedhető hőmérsékleten a erő kábel és vezetékek mag, alacsony feszültség tápkábel, amely egyike a tényezők, amelyek meghatározzák a hálózati kábel és a karmester aktuális vivő kapacitását.

Alacsony feszültségű erő kábel kiválasztás:

1. Először is a transzformátor kapacitás és a kapcsolat, általában 0.4kV Y csatlakoztatva, alacsony feszültség tápkábel 630 és 400 kapacitásának megfelelően, alacsony feszültség kimenet, névleges jelenlegi 909A és 577A;

(2) alapján a jelenlegi mint egy hosszú távú jelenlegi választani;

3. ez is választható – a hosszú távú és a rövid távú – Ig = ΣIgt + K * ΣIdt (lásd 7. fejezet a Power Design kézikönyv).

Alacsony feszültségű kábelek elektromos (mágneses) energia, és a termékek értékesítése az elektromágneses energia átalakítás vezetékes átvitelhez. A generalizált kisfeszültségű hálózati kábel is nevezik a kábel. Keskeny kábel szigetelt. Ez lehet meghatározni, mint egy szerelvény, amely egy vagy több szigetelt mag a saját lehetséges burkolat, a teljes védő réteg és a külső köpeny. Alacsony feszültségű elektromos kábel a kábel is további vezetékek, amelyek nem szigetelt.

Alacsony feszültségű kábel karbantartás is általában sokoldalú. Például ellenőrizze hogy a kábel külső héjon kár, kábel túlterhelés vagy nem, kerülni kell a mechanikai sérülésektől. Használata a teher, hogy a névleges terhelést a kábelt, vannak túlterheléses csak akkor fut, egy rövid ideig. A másik az, hogy a kábel a szóló, az idő, hogy fontolja meg, fordulási sugár és így tovább. Az alábbi óvintézkedéseket kell hozni, a közlekedés és a szülői felügyeleti joggal:

1. szigorúan tilos csepp kábelek vagy kábel szerelt kábelek magas helyeken, különösen alacsonyabb hőmérsékleten (általában mintegy 5 ° C). Alacsony feszültség hálózati kábel dob és csepegés kábelek szigetelés és burkolat csinos okozhat.

(2) amennyire lehetséges, hogy ne a szabadban, a kábel tárolására kábeltálca nem engedélyezett a lakás.

(3) amikor a csomag, ez szigorúan tilos, hogy szüntesse meg egy időben. A járművek, hajók és más szállítóeszközök, használt-hoz erősít a megfelelő módja, hogy megakadályozzák az ütközés, vagy mechanikus károsodásának megelőzése érdekében a kábelt felborult kábeltálca.

4. alacsony feszültségű elektromos kábel szigorúan tilos savval, alkáli- és ásványi olaj kapcsolatba, alacsony feszültség tápkábel ezek maró anyagok elszigetelt tárolók. Tárolás, a raktárban való kábel sem károsodik, és a jelenléte a káros gázok, amely rozsdásodik a fém.

5. alacsony feszültségű elektromos kábel a tárolás során kell rendszeresen gördülő (nyáron 3 hónapban egyszer, a többi évszakban is megfelelő kiterjesztéssel). Görgetés, kerülnek le a lemez oldalát, hogy ne bomlik a nedvesség alján. Mindig figyelni, hogy a kábel fejét az ép tárolására.

(6) kábel tárolási időszak a termék gyári általános korlátozott nem kell több mint egy év és egy fél, a leghosszabb legfeljebb két év.