Lépjen kapcsolatba velünk

TEL: + 86-533-2171222

FAX: + 86-533-2171222

Mob: +8618753366306

E-mail:zhangzengwei@cnpowercable.cn

Add:No. Keleti 2. Zhangdian kerület Zibo város Shandong P.R. China

Haza > Hírek > Tartalom
Magas biztonsági teljesítmény a középfeszültségű elektromos kábel Nov 03, 2017


A középfeszültségű tápkábel magában foglalja, a kábel maggal, egy belső fele vezető réteg, amely alumíniumfóliából, egy szigetelő réteg, egy külső fél vezető réteg, amely alumíniumfóliából, egy fém rétegből és egy külső köpeny rétegből rendezett sorozat, külső, belső árnyékolás xlpe és a kábel maggal magában foglalja az alumínium ötvözet karmester. Közepes feszültségű elektromos kábel a karmester a használati minta fogad el az alumínium karmester, a szakítószilárdság ≥100mpa, az alumínium karmester, a törés nyúlás arány ≥12 %, a vezetőképesség az alumínium ötvözet anyagi ≥61 % IIER, közepes feszültség ereje Az alumínium ötvözet karmester teljesítménye felülmúlja a hagyományos elektromos alumínium karmester kábel, a hajlítás előadás, mechanikai tulajdonságok, biztonsági teljesítmény, korróziógátló teljesítmény, a kapcsolat teljesítményét a kábel van különösen kiemelkedő a kábel élettartamát nagyban javítja.

Középfeszültségű tápkábel utal 35.000 kV-os és alatt a hálózati kábelt.

Középfeszültségű tápkábel jellemzői

A termikus zsugorodás mellékletet felhasznált anyagok általában álló polietilén és etilén-vinil-acetát (EVA) és etilén-propilén kaucsuk más anyagból készült alkatrészeket.

Ez a fajta termék főleg használ a stressz cső foglalkozik az elektromos stressz koncentráció kérdés. A paraméter-ellenőrzési módszer enyhíti a stressz koncentrációja elektromos mező.

Fő előnyei a fény, könnyű telepítés, olcsó ár, jó teljesítmény. Közepes feszültségű elektromos kábel a stressz cső egyfajta hőzsugor cső egy mérsékelt térfogati ellenállás, és egy speciális elektromos paraméter nagy dielektromos állandója, és a kábel szigetelése törés stressz kitelepítése kénytelen terjesztése mentén egyenletesen elosztja a stressz cső elektromos paraméterek. Közepes feszültség Power kábel a technika egyetlen elérhető részére 35kV, és a következő kábel tartozék.

Amikor a feszültség szintje magas, a stressz csövet forró lesz, és nem lehet megbízhatóan működött. A legfontosabb műszaki problémákat a használat van: annak érdekében, hogy a stressz cső elektromos paraméterek feleljenek meg a fent említett szabvány értéket, a megbízhatóság, a munka.

Stressz csövek és a szigetelés árnyékoló kör távja: Xlpe kábel a belső stressz kezelés, a művelet miatt alakul ki, a nagyobb összehúzódása, közepes feszültségű elektromos kábel így a telepítés a mellékletet stressz cső és szigetelés árnyékoló rakoncátlan nem 20mm-nél kisebb, annak érdekében, hogy megakadályozzák összehúzódása a stressz csövet, és a szigetelés megvédve. Termikus összehúzódása letiltási miatt a kis rugalmasságát, a művelet bővítése és összehúzódása a felület okozhat, légrés, közepes feszültség tápkábel, a tömítő technológia fontos, hogy megakadályozzák nedvesség merítés.

Jelenleg, a hatalom középfeszültségű kábelszerelvények használják több féle termék főleg hő zsugorodó kiegészítők, előre gyártott kiegészítők, tartozékok összezsugorodik-típus.