Lépjen kapcsolatba velünk

TEL: + 86-533-2171222

FAX: + 86-533-2171222

Mob: +8618753366306

E-mail:zhangzengwei@cnpowercable.cn

Add:No. Keleti 2. Zhangdian kerület Zibo város Shandong P.R. China

Haza > Hírek > Tartalom
Tűz a szállítási és elosztási gondjai, foglalta össze a következő Areas:(2) Jan 12, 2017

6, hogy a saját tűz áramfejlesztő nem indul el magától, nincs idő, hogy tűz elosztó vezetékek átviteli, a tűzvédelmi berendezések.

7, rejtett a terjesztési szobában design tűz tűz. Például: más alkatrészek hiánya, a terjesztési szoba, és a tűz partíció, energia elosztó szoba ajtó nincs telepítve, tűz szelep kapcsoló szoba feloszt keresztül a szellőzőcsatornákat nem települ, a forgalmazás és tűzvédelmi szoba nélkül, közvetlen telefon, megvilágítás elosztó szoba világítása nem kielégítő.

Nagy épületek, a teljesítmény és a tűz erejét csatornázás lehetséges sebezhető, gyakran történelmi, bal rejtett tervezése és építése néhány, mert megváltozott épületek használata fokozott tűzvédelmi teljesítmény terhelés, és van egy probléma, függetlenül a helyzet jelentős tűzveszély. Ezek a rejtett beruházások nagyobb, nehéz, különösen ilyen egy rejtett veszély békeidőben is nehéz felismerni, kockázati felfedezése és kijavítása egy nagy nehézség. A tűz védelmi személyzet, hogy kellő figyelmet erre.

Nagy épületek és nyilvános gyülekezőhelyeken tűzoltó felügyelet és ellenőrzés, tűzerő és tűz villamosenergia-ellátás és -elosztás rendszer az egyik legfontosabb vizsgálatok, néhány elektromos tudás ellenőrzését korlátozott, így valószínű, hogy a bizalom e ellenőrzést, lehetetlenné téve, hogy észleli a kockázatok ebben a tekintetben. Fejlődésével, a városfejlesztés, a szám a nagy épületek, sokemeletes épületek, tűz, elektromos problémák részt több felügyeleti és ellenőrzési a jövőben jelentős növekedése azt kell keményebben dolgozik, hogy ellenőrizze a tartalmat.