Lépjen kapcsolatba velünk

TEL: + 86-533-2171222

FAX: + 86-533-2171222

Mob: +8618753366306

E-mail:zhangzengwei@cnpowercable.cn

Add:No. Keleti 2. Zhangdian kerület Zibo város Shandong P.R. China

Haza > Hírek > Tartalom
Tűz a szállítási és elosztási gondjai, foglalta össze a következő Areas:(1) Jan 12, 2017

1, teljesítmény terhelés és a tűz nem volt alkalmazkodni a terhelés szükséges, alacsonyabb, mint a kötelező névleges terhelés, mint a magas épületek és föld alatti szerkezetekben, különösen magas épületek egy kis város.

2, az alacsony feszültségű terjesztési szobában, tűz elosztó vezetékek nem kapcsolódik két alacsony feszültségű busz sáv. Egyes egységek szerelve két független áramforrással, a család, megfelelnek a terhelési szint követelményeit, de a tűz áramelosztó egy busz, a végén, így nincs garancia a megbízható teljesítmény, a kínálat koncentrációja tűzoltó, tűz terjesztési kell a busz szakasz kapott két áramkörök a termék, és a tűz erejét elosztószekrény automatikusan bekapcsol az utolsó szinten.

3, nem tűz betöltési tűz elosztó vezetékek. A specifikáció szerint tűz forgalmazás elején a kisfeszültségű elosztó elkülönítve a többi forgalmazási, és egy külön tápegység. Hiba a terhelés nem tűz tűz erejét.

4 hiánya, tűzvédelem, tűzvédelmi tápegység vezetékek. A népszerű problémákat. Rendelkezik tűzvédelmi terjesztési sorhoz készülnek tűzálló kábel vonalakat vagy kopás fém conduit egy nem égő tűz védelmi intézkedések a struktúrán belül.

5, két tűz ereje nem automatikusan válthat az elosztó doboz, az alsó szinten. Ez lesz a tűzoltó szivattyúk, tűzoltó lift, füst kipufogógáz-rajongó, tűz a rekeszzár gombot, tűzoltó berendezések és megbízható rendkívül veszélyes.