Lépjen kapcsolatba velünk

TEL: + 86-533-2171222

FAX: + 86-533-2171222

Mob: +8618753366306

E-mail:zhangzengwei@cnpowercable.cn

Add:No. Keleti 2. Zhangdian kerület Zibo város Shandong P.R. China

Haza > Hírek > Tartalom
Külső kábelköpeny Jan 12, 2017

Külső köpeny, főleg a belső bélés, páncél réteg és a külső réteg.

(1) a belső bélés

Szerep: a csatlakoztatott páncél réteg folyamat megakadályozza a pajzs volt "repedve" a páncélozott réteg; megállapításáról szóló működését, nem tud ellenállni az invázió a külső korróziónak, fém tok (kabát) maró hatású médium a kapcsolatot a külvilággal, a kábel szolgáltatás élettartamának meghosszabbítására.

(2) a páncélozott réteg

Szerep: megakadályozza a kábelt a telepítés során, vagy mechanikai sérülés során a művelet volt lehetséges, a folyamat ahhoz, hogy az integritás pajzs, és ellenáll a bizonyos mennyiségű erő.

(3) a külső réteg

Szerepe: az, hogy megvédje a páncélozott réteg páncélozott réteg károsodásának megelőzése érdekében a tojásrakás során. Áll a műanyag burkolat kívül voltak páncélozott réteget réteg megakadályozza a korrózió művelet során.

Kábelköpeny garantált fenntartani a kábel kitűnő elektromos tulajdonságok, ha a pajzs károk, kábel nem sikerül, nem tudtam tovább fut, úgy, hogy az élettartam a kábel, nagy mértékben attól függ, hogy az élet a kábel külső köpenye, az élet a kábel külső köpenye függ nagyrészt a gyártási minőség, a kabát.