Lépjen kapcsolatba velünk

TEL: + 86-533-2171222

FAX: + 86-533-2171222

Mob: +8618753366306

E-mail:zhangzengwei@cnpowercable.cn

Add:No. Keleti 2. Zhangdian kerület Zibo város Shandong P.R. China

Haza > Hírek > Tartalom
A szigetelő anyag Jan 12, 2017

1, olaj-impregnált papír szigetelt kábeleket az elektromos kábel olaj-impregnált papír szigeteléssel. A legrégebben alkalmazása. Biztonságos és megbízható, vágyódik szolgáltatás élet és az alacsony árak. Fő hátránya, hogy a tojásrakás feje csepp határ. Mivel a fejlesztés nem csöpög, miután átitatott papír szigeteléssel, megoldja a hiány problémát, olaj-impregnált papír szigetelésű kábelek továbbra is alkalmazni kell.

2, műanyag szigetelt erő kábel erő kábel szigetelő extrudált műanyag. Általánosan használt műanyag PVC, polietilén, polietilén levelesládák. Műanyag kábel szerkezete egyszerű, könnyen gyártása, könnyű súly, bevezetés könnyű-hoz felszerel, csepp-határértéket anélkül is. Alacsony feszültségű kábelek széles körben alkalmazzák, és van egy tendencia, hogy cserélje ki a ragasztó impregnált papír kábel. A legnagyobb hátránya, hogy vannak olyan ága a bontás jelenségek, amely korlátozza a használatát magasabb feszültség.

3, gumi szigetelt power kábel szigetelő gumi a különböző összetevők, extrudált után egy teljes keverés a vezető legfontosabb hő kikeményedés után alakult ki. Ez egy puha, rugalmas, alkalmas a gyakori mozog, szóló kis hajlítási sugara, erre az alkalomra.

Általánosan használt szigetelő gumi természetes gumi-SBR gumi keveréke etilén-propilén kaucsuk, Butil-gumi, és így tovább.

Egy pár: Pedig

Következő: Pedig