Lépjen kapcsolatba velünk

TEL: + 86-533-2171222

FAX: + 86-533-2171222

Mob: +8618753366306

E-mail:zhangzengwei@cnpowercable.cn

Add:No. Keleti 2. Zhangdian kerület Zibo város Shandong P.R. China

Haza > Hírek > Tartalom
Antennakábelen keresztül alkalmas a sós köd területén Nov 03, 2017

Fő jellegét meghatározza-ból antenna kábel

Jó hőszigetelés. Rezsi kábel miatt egy réteg szigetelő réteg, hőszigetelés, mint a csupasz huzal superior, csökkenti a vonal között a távolság, csökkentse a szigetelési követelmények a vonal támogatás részek, javítása áramkör sor számát.

Jó korrózió teljesítmény. Antennakábelen keresztül lehetséges a külső réteg a szigetelés miatt, kisebb, mint a csupasz drót oxidációs korróziónak, erős korrózióvédelem, rezsi kábel foka terjed ki a vonal üzemi élettartama.

Elleni külső károsodás, fák, repülő hatásainak csökkentése, fém, film- és por- és más külső tényezők, a fázis, rövidzárlat és a földelő balesetek csökkentésére.

Szilárdsági követelmények teljesítéséhez. Annak ellenére, hogy a szigetelt karmester kevesebb acél szív, de kitartás, rezsi kábelt a mechanikai szilárdság az egész drót ér a stressz tervezési követelmények.

Specifikáció a légvezetékek

Szív vonal. Antenna kábel alumínium szív és réz szív kétféle van. A terjesztési hálózat, alumínium szív alkalmazásának további, elsősorban alumínium könnyebb és olcsóbb, a vonal kapcsolattal és támogatással részei az alacsony követelmények, párosított-val a eredeti terítési vonalon, az acél-core alumínium vezeték, kábel rezsi alumínium választéka szív sort könnyen csatlakozni, hogy az eredeti hálózat. A tényleges használat is kijelöli az alumínium szív vonal több. A vezető a transzformátor és a kapcsoló berendezés elsősorban a réz szív vonal.

Szigetelő anyag. Az antenna kábel szigetelő védőréteggel van vastag szigetelés (3,4 mm) és a vékony szigetelés (2,5 mm). A vastag szigetelés művelet lehetővé teszi, hogy a gyakori kapcsolat a fák, rezsi kábel és vékony szigetelés megengedett csak rövid kapcsolat a fák. A szigetelő védőréteggel térhálósított polietilén és könnyű polietilén oszlik, és a XLPE hőszigetelés jobb.

Antenna kábel alkalmazási terület

Alkalmas a sok fa. Csupasz vezetékek a sorok állítanak fel, több fát, gyakran az erekció és karbantartása, az a vonal, zöld és erdészeti termel egy nagy pajzs. Antenna kábel is csökkenti a kivágását fákat (korai erekció és karbantartási szakaszban), sok problémát megoldani, de is csökkenti, és környezetbarátabb, erdészeti rezsi kábel vagy más szervezeti egységei ellentmondások, az ökológiai környezet védelmére, míg Szépítő a városképet, és csökkenteni a földelő hiba.

Segítségével repülni por és további szennyezés területén. A régi ipari területen rezsi kábel miatt környezetvédelmi nem standard, fém feldolgozó vállalkozások az, gyakran repülő fém por, és a szél csapkodott. A hőerőmű a vegyi üzem szennyezés területén, a rezsi terjesztési vonal rövidzárlat, földelés hiba okozza. Antenna kábel egy jó módja, hogy megakadályozzák a rövidzárlat, földelés 10 kV-os elosztó sorában.

Alkalmas a sós köd területén. A csupasz huzal korrózió a sós köd elég komoly, kábel fölött úgy, hogy a csupasz huzal szakítószilárdság jelentősen csökken, tapasztalt szél és eső, vezethet törés, ami röviden áramkör baleset, földelő drót csökkentheti vonal szolgáltatás. Antenna kábel, jobban tud megakadályoz a sós permetet korrózió. Mert van egy réteg-ból védelem szigetelés, só köd, a karmester korrózió, rezsi kábel késedelem az öregedés sorban csökkenti, meghosszabbítja élettartamát a vonal.

Alkalmas villám több területen. Rezsi kábel miatt egy réteg szigetelés védelem, csökkentheti a sor villám, még akkor is, ha az, villámcsapás, a hatás sokkal kisebb lesz. A aknamező a vonal a csupasz drót használják, és a szigetelés, a vonal van általában gyorsan csökkent, írásvetítő-kábel és egy tört földelt balesetben gyakrabban fordul elő. Után helyettesít a rezsi kábel, power kudarca időpontjában földelés hiba lehet csökkenteni.

Alkalmas régi városi terület átalakítása. Mivel a rezsi kábel ellenáll a feszültség 15kV, szigetelt karmester, és az épület közötti legkisebb függőleges távolságnak 1m, a vízszintes távolság az 0,75 m. Ezért a 10kV, a rezsi kábel helyett a kisfeszültségű törzs, egyenesen a terhelést központ, rezsi kábel lerövidíti a kisfeszültségű hálózat sugár egy hatékony elosztása az óváros átalakítás.

Mellett tájfun megelőzésére. A rezsi csupasz drót a tájfun ellenállás vonal szegény, egy tájfun, a vonal, botlás, felfelé és lefelé. Rezsi kábel, huzal pillanatnyi ütközés nem okoz rövidzárlatot, csökkenti a te hibád, nagyban javítja a vonal képes ellenállni a tájfun.

Az antenna kábelen AC névleges feszültség 35KV, és alatta légvezetékek, rezsi kábel, magas biztonsági követelmények városok, sokemeletes épületek és erdő területeken amelyeket alkalmas.

2, jellemzők használata:

① névleges feszültség 1, 10KV.

② kábel hosszú távú működési hőmérséklet:

PVC (PVC), polietilén (PE) szigetelés nem haladhatja meg a 70 ℃;

Szigetelés XLPE (XLPE) nem haladhatja meg a 90 ℃.

③ Rezsi kábel a maximális hőmérséklete egy kábel karmester ha a rövid pálya (maximális időtartama nincs több, mint 5 másodperc);

PVC szigetelés nem haladja meg a 160 ℃;

Polietilén szigetelés nem haladja meg a 150 ℃;

XLPE szigetelés nem haladja meg a 250 ℃.

④ Kábel megállapításáról szóló hőmérséklete nem lehet kevesebb, mint 20 ℃.

Műszaki teljesítmény:

① karmester fogad egy szorosan préselt körkörös sodrott vezető, és a maximális ellenállást és a minimális húzóerő a táblázat 3 követelményeknek kell megfelelniük.

A húzóerő ② rezsi kábel csapágy sodort huzal tábla 10 követelményeinek meg kell felelnie.

Fekete mállási térhálósított polietilén, PVC és polietilén szigetelés ③ kell használni.

④ kábel ellen kell állnia a megadott AC feszültség teszt 1 percig, és a szigetelés nem kell behatolni.

⑤ van 10KV kábel árnyékolás szigetelés, rezsi kábel kell végezniük a vizsgálati részleges mentesítés, teljesítésének erejét nem lehet kevesebb, mint a 20PC.